Universitatea Cluj a reușit un nou transfer din Liga 1

Universitatea Cluj a reușit un nou transfer din Liga 1
| Foto: FC Universitatea Cluj

“Studenții” au ajuns la un acord cu un goalkeeper în vârstă de 20 de ani care a evoluat în actualul sezon pe prima scenă a fotbalului românesc.

“FC Universitatea Cluj își consolidează lotul înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya. Portarul Aurelian Păun (20 de ani) ajunge la ”U”, după ce în prima parte a sezonului a apărat în Liga 1 la Academica Clinceni.

Aurelian Păun a debutat la seniori la vârsta de 18 ani pentru Turris Turgu Măgurele. A bifat 5 meciuri în primul sezon, luptându-se pentru promovare alături de formația de la malul Dunării.

După încă o jumătate de sezon la Turris, noul goalkeeper al Universității a făcut pasul spre Liga 1, semnând cu Academica Clinceni. A strâns prezențe în play-off-ul Ligii 1, clasându-se pe locul 5 alături de ilfoveni.

În prima parte a acestei ediții de campionat, Aurelian Păun a fost utilizat în șapte partide din prima ligă”, a anunțat clubul clujean.

Aurelian Păun este cel de-al patrulea transfer al iernii la “U” Cluj, după Roberto Romeo, Florin Ilie și Martin Remacle, ultimul sosit sub formă de împrumut.

Comenteaza