Universitatea Cluj a transferat un fundaș de viitor. Jucătorul a și debutat pentru “Șepcile roșii”

Universitatea Cluj a transferat un fundaș de viitor. Jucătorul a și debutat pentru “Șepcile roșii”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Clubul clujean a ajuns la cel de-al unsprezecelea transfer al verii, după ce și-a asigurat pentru următorii trei ani serviciile unui apărător crescut în Italia.

Formația pregătită de Cristian Dulca a obținut semnătura lui Renato Imbrea, fundaș român sosit de la echipa U19 a celor Venezia. Fotbalistul în vârstă de 19 ani poate evolua atât în centrul defensivei, cât și în banda dreaptă a apărării. Jucătorul ce a evoluat în 15 meciuri în sezonul trecut a și apucat să debuteze pentru “U” Cluj în amicalul cu ACS Comuna Recea.

“Studenții” au jucat ultimul meci de pregătire înaintea startului campionatului, împotriva fostei adversare din Liga a 3-a. Elevii lui Cristi Dulca s-au impus fără probleme în fața formației din județul Maramureș. Rafa a marcat primele două goluri ale “Șepcilor roșii”, în timp ce Firmino a închis tabela din penalty-ul obținut tot de jucătorul sosit de la Farul Constanța.

Jose Costa, Kay, Andre Ceitil Castanheira, Pedro Mendes, Hugo Firmino, Inacio Miguel, Rafa, Alex Pop, Victor Dican și Artur Crăciun sunt ceilalți fotbaliști transferați de clujeni în vară. În plus, Cosmin Dur-Bozoancă s-a întors pentru un nou sezon în alb și negru. 

Universitatea Cluj va începe noul sezon al Ligii a 2-a vineri, la Reșița, de la ora 18:00.

Comenteaza