Universitatea Cluj află luni programul din noul sezon al Ligii a 2-a

Universitatea Cluj află luni programul din noul sezon al Ligii a 2-a
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tragerea la sorți a stagiunii 2021-2022 din eșalonul secund va avea loc luni, la Casa Fotbalului.

Noul sezon din Liga a 2-a stă să înceapă, iar FRF a anunțat data la care se va desfășura tragerea la sorți a partidelor. Luni, 19 iulie, de la 16:00, la Casa Fotbalului, Universitatea Cluj își va afla programul din stagiunea 2021-2022, iar primele partide vor avea loc în 31 iulie.

Echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiției, play-off sau play-out.

Primele 6 clasate la finalul sezonului regular își vor disputa locurile de promovare într-un play-off. De această dată, partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie.

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARSCoV-2.

Accesul suporterilor în stadion

Accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 50%, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

5% din numărul de spectatori va fi destinat echipei oaspete (în spațiile special amenajate, în conformitate cu ROAF). Aceștia vor fi obligați să respecte toate regulile impuse de prezentul regulament.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza