Foto Universitatea Cluj, alături de studenți cu ocazia Crăciunului

Universitatea Cluj, alături de studenți cu ocazia Crăciunului
Poza noua 11.12.2018
Poza noua 11.12.2018
Poza noua 11.12.2018
Poza noua 11.12.2018

Baschetbaliștii și fotbaliștii echipelor clujene au participat la evenimentul “Moș Crăciun pentru o zi”, care își propune să ofere cadouri copiilor defavorizați.

Într-o atmosferă de sărbătoare, fanii au avut ocazia să se fotografieze alături de favoriții lor și să contribuie la o cauză nobilă. Evenimentul organizat de Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni a fost încheiat cu un concert de colinde și cu o tombolă. Prezent la eveniment, fotbalistul Gabriel Giurgiu s-a declarat încântat că a putut participa la acțiune alături de studenți.

“Ne-am bucurat de acest eveniment și am onorat cu plăcere invitația studenților. E un lucru frumos pentru că suntem în luna cadourilor. E foarte important să dăruim și să îi ajutăm pe cei care au nevoie. Pentru noi ar fi un cadou frumos promovarea și chiar sperăm să reușim a trei promovare la rând”, a declarat mijlocașul.

Baschetbalistul Tony Easley a mărturisit că încearcă să se adapteze obiceiurilor de sărbători din țara noastră. “E foarte frumos că am făcut asta pentru copii, de sărbători. Și la noi, în SUA, unii sportivi organizează astfel de evenimente și încearcă să ofere cât mai multe lucruri. Încă încerc să învăț tradițiile românești. Câțiva dintre colegi încearcă să mă învețe câte ceva, însă nu m-am obișnuit cu toate”, a spus pivotul american.

Comenteaza