Universitatea Cluj, două noi transferuri pe ultima sută de metri a perioadei de mercato

Universitatea Cluj, două noi transferuri pe ultima sută de metri a perioadei de mercato
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Clubul clujean a anunțat că a parafat înțelegeri cu un fundaș și un mijlocaș, dar și că portarul Rareș Pop s-a întors la echipă, după împrumutul la Arieșul Turda.

Adrian Falub pune la punct ultimele detalii înainte de reluarea campionatului. Sâmbătă “studenții” vor disputa două amicale în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, iar înaintea celor două partide, Universitatea Cluj a anunțat și ultimele transferuri. “Șepcile roșii” s-au întărit în defensivă și la centrul terenului cu Răzvan Horj și Nicholas Tudor. Ultimul sosește de la FC Voluntari, dar în schimb stopperul vine de la marea rivală CFR Cluj.

În vârstă de 24 de ani, fundașul central a fost pe punctul de a semna un angajament cu Academica Clinceni la începutul anului, însă mutarea a căzut. Acum, fotbalistul trecut pe la Minaur Baia Mare, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanța, FC Voluntari și Ujpest se va alătura foștilor săi colegi, Andrei Mureșan și Sebastian Mailat.

În plus, Universitatea Cluj a anunțat și revenirea lui Rareș Pop, portar care a fost împrumutat la Sticla Arieșul Turda, în Liga a 3-a.

Comenteaza