Universitatea Cluj evoluează azi pe terenul celor de la CS U Craiova

Universitatea Cluj evoluează azi pe terenul celor de la CS U Craiova
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Studenții" traversează o perioadă modestă și se pregătesc de un nou duel complicat în Superligă.

Şase victorii, trei remize şi trei înfrângeri este palmaresul înregistrat de olteni pe teren propriu în ediţia curentă. De partea cealaltă, clujenii au pierdut doar de două ori în deplasare, în rest au cinci succese şi cinci rezultate de egalitate.

Ambele echipe au înscris în 18 dintre cele 24 de meciuri jucate în ediţia actuală. Cât despre defensive, oltenii au strâns şapte jocuri fără gol încasat, în timp ce ardelenii au terminat doar cinci partide cu zero în dreptul golurilor primite.

Începând cu 2014, cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în principala competiţie internă, de trei ori s-au impus oltenii, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Cea mai recentă confruntare directă din Superligă s-a consemnat pe 23 septembrie 2023 și s-a încheiat 1-1, goluri marcate de Dan Nistor, respectiv Nicuşor Bancu.

Partida dintre Universitatea Cluj și CS U Craiova se va disputa în această seară de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Universitatea Craiova!

Comenteaza