Universitatea Cluj începe astăzi parcursul în play-out împotriva ultimei clasate

Universitatea Cluj începe astăzi parcursul în play-out împotriva ultimei clasate
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Studenții" vor juca pe teren propriu în compania celor de la FC Botoșani, echipă de care îi despart 10 puncte.

La doar 12 zile de la precedentul duel direct, Universitatea Cluj se duelează din nou cu FC Botoșani, de această dată în play-out. Cele două echipe încep a doua parte a campionatului de pe cele două extreme ale clasamentului, "studenții" sunt pe primul loc, cu 21 de puncte, în timp ce moldovenii ocupă ultima poziție, la 10 lungimi.

De-a lungul timpului, cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de nouă ori, de patru ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de botoşăneni, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.

Meciul cu FC Botoșani, prima "finală" pentru "U" Cluj

După ce au ratat accederea în play-off la ultimul joc al sezonului regulat, "studenții" se concentrează acum pe cele 9 etape rămase până la finalul sezonului și țintesc participarea la barajul pentru cupele europene.

"Cu bune și cu rele noi trebuie să mergem înainte. Avem 9 finale, nu putem fi indiferenți la ceea ce s-a întâmplat, dar trebuie să mergem înainte. Trebuie să muncim mai mult, să învățăm din greșeli și să avem voință și concentrare.

Cred că în play-out nu vor fi meciuri bune, spectaculoase. E prea mare presiunea, nimeni nu riscă. Vor fi meciuri foarte închise, pragmatism total. Foarte greu va fi. Aștept să fie concentrați, să alerge mult și să câștige. Începutul e foarte important", a transmis Ioan Ovidiu Sabău înainte de meci.

Defensiva, cheia partidei de pe Cluj Arena

Cu FC Botoșani având un singur succes departe de casă în actuala stagiune, apărarea clujeană care nu a mai fost învinsă de 5 partide în Superligă ar putea face diferență în partida din această seară. Mai mult, "studenții" nu au mai pierdut acasă de la începutul lunii februarie, când cedau în fața celor de la UTA.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Botoșani, din play-out-ul Superligii, se va disputa astăzi, de la 17:30.

Comenteaza