Universitatea Cluj întâlnește astăzi campioana en-titre. Duel între Sabău și Hagi

Universitatea Cluj întâlnește astăzi campioana en-titre. Duel între Sabău și Hagi
| Foto: FC Universitatea Cluj

Runda cu numărul 28 din sezonul regulat propune duelul dintre "studenți" și "marinari".

O victorie, trei remize și două înfrângeri a înregistrat Universitatea Cluj de la reluarea campionatului. Chiar și așa, "Șepcile roșii" păstrează șanse la calificarea în play-off, însă au în față un duel cu Farul Constanța.

Trupa de la malul mării nu a reușit să replice forma din sezonul trecut, la finalul căruia a cucerit titlul. Chiar și așa, constănțenii rămân o formație puternică a Superligii și sunt aproape siguri de prezența în faza superioară a campionatului.

Victoria, obiectivul clar al Universității Cluj

"Studenții" țintesc cele trei puncte împotriva constănțenilor pentru a mai spera la o calificare în play-off, obiectivul impus în vestiar de către jucători și staff. 

"Nu trăim din amintiri, trebuie să facem ceva pentru a câștiga, trebuie să fim buni. E o presiune în plus, poate fi un joc decisiv, care ne poate ține în cursa pentru ceea ce ne dorim.

Ne dorim să câștigăm. Întâlnim un adversar care are momente foarte bune, dar și momente mai puțin bune. Râmân o echipă bună, cu personalitate, cu experiență", a spus Sabău înaintea partidei.

De la revenirea "studenților"pe prima scenă a fotbalului românesc, în 2022, cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în Superligă, fiecare şi-a trecut în cont câte o victorie, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Cel mai recent duel a avut loc în luna octombrie și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în urma reușitelor semnate de Alexandru Cîmpanu și Tudor Băluță.

Un nou duel între Sabău și Hagi

Întâlnirea din această seară va consemna o nouă întâlnire între doi dintre cei mai importanți jucători din istoria fotbalului românesc, Ioan Ovidiu Sabău și Gheorghe Hagi. Cei doi foști mijlocași au fost colegi la echipa națională în perioada 1988-1999, dar și la Brescia între 1992 și 1994.

Universitatea Cluj întâlnește astăzi campioana en-titre. Duel între Sabău și Hagi

foto: FC Universitatea Cluj

Partida dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța se va disputa astăzi, de la 18:30.

Comenteaza