Universitatea Cluj își betonează defensiva. “Studenții” au mai transferat un fundaș central

Echipa clujeană a bifat cel de-al șaptelea transfer al verii, după ce a obținut semnătura unui fundaș trecut prin Liga 1.

Universitatea Cluj continuă seria achizițiilor din Portugalia, iar ultimul jucător transferat este Kay (Carlos Daniel Silveira da Graça). Apărătorul central în vârstă de 31 de ani sosește pe Cluj Arena din Slovacia, de la formația FK Senica. Kay este un nume cunoscut în România, după ce a îmbrăcat tricoul Universității Craiova, pentru care a evoluat în 54 de meciuri și a înscris un gol.

Originar din Insulele Capului Verde, fundașul a strâns și 13 selecții în naționala țării sale, reușind să înscrie un gol. Kay a fost crescut de Benfica și a mai evoluat de-a lungul carierei al formații precum Belenenses (Portugalia) sau Omonia Nicosia (Cipru).

Fundașul care deține și cetățenie portugheză sosește cu ambiții mari la Cluj. "Am refuzat două contracte de sute de mii de euro, din Slovacia și Letonia, ca să vin la "U" Cluj. Îmi place ce se face aici, cum se lucrează, cum se gândeşte, vreau să fac performanţă cu "U" şi să sărbătorim împreună promovarea și, peste doi ani, o prezență în cupele europene", a declarat Kay.

Apărătorul central este al șaptelea transfer al verii la Universitatea Cluj, după Hugo Firmino, Inacio Miguel, Andre Castanheira, Pedro Mendes, Victor Robert Dican și Alex Pop. Mai mult, Cosmin Dur-Bozoancă va continua și el încă un an alături de “studenți”.

Comenteaza