Universitatea Cluj pierde contra campioanei Slovaciei în primul amical din Austria

Universitatea Cluj pierde contra campioanei Slovaciei în primul amical din Austria
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa antrenată de Toni Petrea a fost învinsă de Slovan Bratislava, scor 3-0.

La doar două zile după ce au ajuns în Austria, "studenții" au disputat primul meci de pregătire din cel de-al doilea cantonament al verii. Trupa clujeană s-a duelat cu Slovan Bratislava, campioana Slovaciei, iar Toni Petrea a trimis doi juniori în primul 11.

Jocul de pase al clujenilor a funcționat bine în prima repriză, au apărut și ocaziile, însă slovacii au fost cei care au înscris. La jumătatea reprizei, Iliev a fost surprins de un șut de la 20 de metri, iar tabela s-a modificat pentru prima dată (21).

Jucatorii Universității Cluj au fost lipsiți de inspirație în faza ofensivă, iar o acțiune în flancul drept al celor de la Slovan s-a finalizat cu nouă reușită. Astfel, scorul pauzei a fost 2-0.

Actul secund a început cu schimbări în tabăra clujeană, însă tot slovacii au fost cei care au punctat. O pasă trimisă către propriul portar a fost speculată de atacantul advers, care a dus scorul la 3-0 (54). "Studenții" nu au fost demoralizați și au căutat în continuare golul.

După ce Chipciu a salvat de pe linia porții (67), Ianis Stoica a trecut pe lângă golul de onoare, în ultimul sfert de oră al partidei (78). Așadar, primul amical din al doilea catonament al verii s-a încheiat cu un eșec pentru Universitatea Cluj.

Echipa de start:

Iliev - Dimitrov, Pițian, Mitrea, Călugăr - Filip, Bic - Tescan, Nistor, Nagy - I. Stoica 

Comenteaza