Universitatea Cluj primește astăzi vizita liderului din Superligă

Universitatea Cluj primește astăzi vizita liderului din Superligă
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Studenții" se vor duela cu FCSB, în ultimul meci al etapei cu numărul 26 din sezonul regulat.

După egalul obținut la Craiova, Universitatea Cluj revine pe propriul teren, unde rezultatele au fost oscilante în actualul sezon. Trei victorii, trei remize şi şase înfrângeri este palmaresul înregistrat de "studenți" în ediţia curentă din postura de gazdă.

În schimb, cu opt succese, trei rezultate de egalitate şi doar o partidă pierdută, roş-albaştrii ocupă prima poziţie în clasamentul jocurilor disputate în campionatul actual pe teren advers. Mai mult, FCSB a marcat cel puţin un gol în 30 dintre precedentele 31 de deplasări din Superligă.

În ceea ce privește întâlnirile dintre cele două echipe, bucureştenii au câştigat şapte dintre precedentele 10 dueluri directe din campionat, interval în care clujenii şi-au trecut în cont o victorie, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Totuși, după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, Universitatea Cluj nu a pierdut împotriva formației din capitală. "Șepcile roșii" au înregistrat un succes pe teren propriu și două remize în capitală.

Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB se va disputa astăzi, de la 20:30.

Comenteaza