Universitatea Cluj propune doi jucători pentru naționala de tineret: "Gorcea și Haită ar fi putut face parte din lot"

Universitatea Cluj propune doi jucători pentru naționala de tineret: "Gorcea și Haită ar fi putut face parte din lot"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Eugen Neagoe, tehnicianul formației clujene, consideră că cei doi fotbaliști ar putea evolua pentru reprezentativa U21 a României.

Selecționata de tineret a jucat două meciuri pe Cluj Arena, contra naționalelor Spaniei și Țărilor de jos, însă niciun jucător al Universității Cluj nu a făcut parte din lotul condus de Emil Săndoi.

Cu toate acestea, antrenorul "Șepcilor roșii" propune două nume pentru următoarele acțiuni ale reprezentativei de tineret, Andrei Gorcea și Florian Haită.

"Am discutat cu Emil Săndoi cât timp a fost la Cluj, dar nu despre jucători ai Universității Cluj. Sincer, cred că Gorcea și Haită ar fi putut face parte din lot. Gorcea e un portar foarte talentat, apărase în ultimele jocuri, era într-o formă bună.

Trebuie să îi respectăm deciziile lui Săndoi, așa cum trebuie să le respectăm și cele ale lui Edi Iordănescu pentru că ei știu cel mai bine ce jucători se pliază pe stilul lor", a declarat Eugen Neagoe.

În actualul sezon, Andrei Gorcea a evoluat în 8 partide, iar în două dintre acestea nu a primit gol, în timp ce Florian Haită a strâns 7 apariții în Superligă.

Comenteaza