Universitatea Cluj se întâlnește astăzi din nou cu Oțelul Galați

Universitatea Cluj se întâlnește astăzi din nou cu Oțelul Galați
| Foto: FC Universitatea Cluj

După duelul din Cupa României, "studenții" întâlnesc din nou fosta campioană, de această dată în Superligă.

Eliminați la mijlocul săptămânii din semifinalele Cupei cu un gol marcat în prelungiri, clujenii caută revanșa împotriva gălățenilor, iar aceasta poate veni repede, în duelul din play-out. Universitatea și Oțelul se întâlnesc într-o partidă a cărei istorie începe în 1986, cu un succes al "Șepcilor roșii".

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 34 de ori, fiecare şi-a trecut în cont câte 13 victorii, iar alte opt partide s-au terminat la egalitate. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ultimul succes al "studenților" la Galați datează din mai 2013, când Universitatea câștiga pe terenul Oțelului cu 2-0, grație reușitelor semnate de Adrian Borza și Bogdan Apostu.

Întâlnirea va fi una specială și la nivelul băncilor tehnice, între Ioan Ovidiu Sabău și Dorinel Munteanu, care timp de 10 ani, între 1991 și 2001 au evoluat împreună pentru echipa națională a României.

Partida dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați se va disputa astăzi, de la 16:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Oțelul!

Comenteaza