Universitatea Cluj, victorie detașată în meciul cu Farul Constanța

Universitatea Cluj, victorie detașată în meciul cu Farul Constanța
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

A doua victorie consecutivă pentru formația pregătită de Bogdan Lobonț. "Studenții" s-au impus în fața Farului Constanța, cu scorul de 2-1 și urcă pe poziția secundă a Ligii a 2-a. 

Partida a început cum nu se poate mai bine pentru “studenți”, care au deschis scorul în minutul trei: Cristian Gavra a marcat cu o lovitură de cap după un corner executat foarte bine de Taub. Florescu a ratat cea mai mare ocazie a primei părți, trimițând cu capul peste poartă din doar câțiva metri după un corner bătut de căpitanul Goga, în minutul 33. La pauză "U" Cluj o conduce cu 1-0 pe Farul.

În repriza a doua, în minutul 59, clujenii au înscris pe contraatac, prin Dorin Goga, în timp ce Fotescu a irosit o mare ocazie de gol pentru Farul, în minutul 69, fiind blocat de portarul I. Dinu. Tot Fotescu a trimis mingea în bara transversală în minutul 75, iar golul de onoare al echipei constănțene a fost reușit de Rosado, la ultima fază a meciului, în minutul 90+4.

Victoria de astăzi îi urcă provizoriu pe "studenți" pe locul al doilea al tabelei, cu 63 de puncte. Următorul duel pentru "U" Cluj este în deplasare cu Dacia Unirea Brăila.

ECHIPELE DE START:

”U” Cluj: Dinu - Al. Coman, Cordoş, Sepsi, Taub - G. Florescu, G. Giurgiu - N. Janos, Goga, Haţiegan - Gavra.

Farul: R. Avram - Joao Diogo, Ispas, Ehmann, Neciu - Antoche, Celestino - Rosado, R. Miranda, Tudor Moldovan - Surdu.

Comenteaza