Unul dintre cei mai promițători jucători de la U-BT a semnat cu marea rivală, CSU Sibiu

Unul dintre cei mai promițători jucători de la U-BT a semnat cu marea rivală, CSU Sibiu
| Foto: fiba.basketball

Formația clujeană a pierdut unul dintre cei mai buni juniori ai clubului, Toni Rotaru, fiul fostului baschetbalist Horea Rotaru.

CSU Sibiu a reușit să semneze o înțelegere pentru două sezoane cu Toni Rotaru, unul dintre cei mai promițători jucători crescuți de U-BT. Tânărul baschetbalist care evoluează pe poziția 2 a făcut parte din lotul “studenților” în sezonul trecut și a evoluat atât în Liga Națională, cât și în FIBA Europe Cup.

În plus, Rotaru a evoluat și pentru echipa satelit din Liga 1, unde a înregistrat medii de 11,9 puncte, 3,2 recuperări, 2,7 pase decisive și 1,7 intercepții.

“Sunt fericit cu alegerea de a veni la Sibiu. În primul rând, publicul este unul iubitor de baschet și sunt convins că mă voi simți foarte bine în Sala Transilvania.

Aștept cu nerăbdare să îmi cunosc coechipierii, staff-ul, începerea antrenamentelor și a sezonului, după o pauză nedorită. Sunt convins că vom face împreună un sezon bun și sper să ne îndeplinim toate obiectivele pe plan colectiv, dar și individual. Hai CSU”, a declarat Rotaru pentru site-ul oficial al echipei. 

”Toni este tânăr jucător extrem de promițător și care va avea șansa la BC CSU Sibiu să crească și să își îmbunătățească mult calitățile, pentru a deveni un jucător important și relevant pentru campionatul nostru.

Mă bucur că vine la noi, consolidând și completând contigentul nostru de jucători tineri de mare perspectivă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu”, a spus și antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu.

 

Comenteaza