Unul dintre liderii CFR-ului ar putea pleca din Gruia. Manea, pe lista unei echipe din Champions League

Unul dintre liderii CFR-ului ar putea pleca din Gruia. Manea, pe lista unei echipe din Champions League
| Foto: facebook.com/cfr1907

Internaționalul român ar putea ajunge la o formație care evoluează în preliminariile celei mai importante competiții europene.

După un sezon bun din punct de vedere al performanțelor individuale, Cristi Manea s-ar putea despărți de CFR Cluj. Fundașul dreapta se află pe lista unei echipe care joacă în preliminariile UEFA Champions League.

Internaționalul român este dorit de Panathinaikos Atena, vicecampioana Greciei, după cum anunță elenii, fiind pe o listă scurtă de trei apărători.

Ceilalți jucători monitorizați de trupa antrenată de Ivan Jovanovic sunt suedezul Emil Krafth (Newcastle United) și norvegianul Jonas Svensson, care evoluează la viitoare adversară a "feroviarilor", Adana Demirspor.

Panathinaikos Atena a încheiat pe locul secund întrecerea internă, după AEK Atena și va juca în turul al doilea preliminar al UEFA Champions League, unde îi vor întâlnii pe ucrainenii de la Dnipro.

În sezonul trecut, Cristi Manea (25 de ani) a evoluat în 46 de partide în toate competițiile, a înscris de 5 ori și a oferit 6 pase de gol.

Comenteaza