Unul dintre preferații lui Petrescu ar putea reveni la CFR Cluj: “E un jucător care a făcut istorie”

Unul dintre preferații lui Petrescu ar putea reveni la CFR Cluj: “E un jucător care a făcut istorie”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a vorbit despre posibila revenire a unuia dintre fotbaliștii pe care s-a bazat în mandatele anterioare.

Deși a bifat mai multe mutări în perioada de mercato, campania de achiziții a formației din Gruia nu este încă încheiată. Dan Petrescu a discutat despre posibila revenire a lui Damjan Djokovic la CFR Cluj, însă a recunoscut că transferul e unul complicat.

“Djokovic are acum contract cu Rize, n-ar fi bine să vorbesc de el. Dar e un jucător care a făcut treabă la CFR, a făcut istorie. Rămâne de văzut dacă va fi liber sau dacă clubul îl lasă. Nu prea știu mai multe.

Am văzut în ziare că Djokovic se întoarce la CFR, cu mine n-a vorbit nimeni. Să mai așteptăm puțin, nu știu ce se întâmplă acum”, a declarat antrenorul campioanei.

În actualul sezon, mijlocașul în vârstă de 31 de ani a strâns 22 de meciuri și a reușit 4 goluri în tricoul turcilor de la Rizespor.

Pentru CFR Cluj, Djokovic a jucat în 152 de partide, a marcat de 13 ori și a cucerit alături de “feroviari” 4 titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

Comenteaza