Urban Playfield, pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”

Urban Playfield, pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”

Multă energie și voie bună pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” în acest weekend. În cadrul evenimentului Urban Playfield clujenii au putut participa zilele acestea la variate tipuri de activități sportive și jocuri pentru copii și adulți, cu acces liber.

''Continuăm să încurajăm mișcarea și sportul și să dezvoltăm din ce în ce mai multe spații de calitate, în fiecare cartier, unde clujenii să se poată mișca, juca, face sport. Este o investiție sigură în sănătate. E cunoscut faptul că sportul contribuie enorm la starea de bine, motiv pentru care repet cât este de important să ne alocăm timp pentru asta. Din aceste motive felicit echipa Sports Festival, pentru modul în care promovează valorile și beneficiile sportului la Cluj-Napoca!'', a declarat primarul Emil Boc.

Activități la Urban Playfield - Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”: tenis de câmp, tenis de masă, escaladă, cross training, ski simulator, baschet, volei, badminton, tag rugby, billiard cu piciorul, roundnet, crossnet fotbal, kanjam, youfo, cornhole, șah, dansuri, zumba, spectacole de majorete. Program: 10:00 - 20:00.
Eveniment organizat de echipa Sports Festival cu sprijinul Primăriei și Consiliul Local Cluj-Napoca.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza