Uruguay şi Paraguay spun "pas". Naţional Arena este gata, dar România nu are adversar pentru inaugurare

Uruguay şi Paraguay spun
Mutarea amicalului este imposibilă, pentru că nu mai există dată disponibilă în calendarul FIFA. În plus, Argentina a încasat deja un avans din bani, dar nu vine. Paraguay şi Uruguay nu acceptă amicalul de ultim moment.

"Situaţia este incomodă pentru c-am semnat un contract acum zece luni", a recunoscut Guillermo Toffoni, agentul FIFA care se ocupă de partidele "naţionalei" Argentinei, pentru gsp.ro.

Toffoni mai declarase că românii "au cerut ca Argentina să se prezinte cu cei mai buni jucători ai ei şi, cum este dată FIFA, cluburile europene au obligaţia de a le permite jucătorilor gen Messi, Higuain, Mascherano etc să onoreze acest amical cu prezenţa. Mai mult, Argentina nu poate fi înlocuită cu altă naţională. În principiu, pentru că e una dintre cel mai bine cotate naţionale din lume, apoi şi pentru că am discutat deja cu Uruguay şi Paraguay şi nici una dintre ele nu poate onora un asemenea amical, după ce a jucat finala COpa America. Dacă acest meci va fi suspendat, în cele din urmă, va fi prima dată când se întîmplă ca o selecţionată argentiniană face asta.

Comenteaza