Au sosit întăririle pentru atacul Universității Cluj. Valentin Alexandru, prezentat oficial

Au sosit întăririle pentru atacul Universității Cluj. Valentin Alexandru, prezentat oficial
| Foto: FC Universitatea Cluj

”Studenții” și-au prezentat cea mai nouă achiziție, golgheterul Dunării Călărași din sezonul trecut.

Universitatea Cluj a bifat al patrulea transfer al verii, atacantul Valentin Alexandru, ultima dată la Dunărea Călărași. În stagiunea recent încheiată, fotbalistul de 29 de ani a fost golgheterul formației sale, cu 7 goluri, în 24 de meciuri.

De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat pentru Victoria Brănești, Săgeata Năvodari, Juventus București, CS Otopeni, CS Buftea, Gloria Cornești, Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna, Chindia Târgoviște, Gloria Buzău și Rapid. Valentin Alexandru a strâns și 25 de prezențe în Liga 1 și a înscris de 5 ori.

"Mă bucur și sunt mândru în același timp că am semnat cu Universitatea Cluj. Sincer, îmi doresc să formăm un grup bun, să fim o familie unită, iar dacă se va întâmpla lucrul acesta, cu siguranță vom aduce echipa acolo unde își dorește toată lumea și anume în prima ligă.

Sperăm să treacă cât mai repede pandemia, deoarece ne dorim ca suporterii să fie alături de noi, să fie alături de echipă, să ne susțină și la bine și la rău. Ne dorim să-i facem fericiți, pentru că Universitatea Cluj merită să fie în Liga 1", a declarat atacantul. 

Comenteaza