Valentin Costache, în culmea fericirii după ce a adus calificarea naționalei U21 la EURO: “Nici nu-mi vine să cred”

Valentin Costache, în culmea fericirii după ce a adus calificarea naționalei U21 la EURO: “Nici nu-mi vine să cred”
| Foto: digisport.ro

Fotbalistul campioanei CFR Cluj a marcat golul de 1-1 împotriva Danemarcei și a adus a doua calificarea consecutivă a naționalei de tineret la un turneu final continental.

România va juca din nou la EURO anul viitor, în Ungaria și Slovacia. Grație jocului rezultatelor, micii “tricolori” aveau nevoie de o remiză pe teren propriu cu Danemarca, iar golul înscris de Valentin Costache în minutul 72 al partidei a adus calificarea pentru elevii lui Adrian Mutu.

Jucătorul CFR-ului a fost în culmea fericirii la finalul meciului și s-a declarant încântat de posibilitatea de a evolua la turneul final alături de naționala U21.

“Nici nu-mi vine să cred. Sincer, chiar mă gândeam că trebuie să mai marchez și eu, nici la club n-am făcut-o. Măcar aici, să mai spăl din păcate. Uite, că a venit golul ăsta al calificării. Toți m-au încurajat că o să intru, o să intru, și uite că am reușit să marchez.

Toți eram foarte nervoși, foarte stresați, așteptam să ne calificăm. Până la urmă, s-a terminat cu bine. Pentru mine... sunt pur și simplu blocat. Când eram mic, doar visam la asta. Am păstrat tricoul și nu-l voi da nimănui.

(n.r - dacă așteaptă un telefon de la Dan Petrescu) Nu știu, o să ne vedem mâine, nu cred că mă sună.

Îi voi suna pe ai mei, prietena mea, familia. Știți cum e, așa se face. Se adună multe, mult stres și când vine un gol ca ăsta trebuie să te descarci, să te liniștești.

Vreau să fim toți sănătoși, să ajungem cu bine la EURO. Să luăm meci cu meci și să ajungem cât mai sus. Ați văzut toți ce calitate este aici. Chiar asta vorbeam înaintea meciului, cred că aveam 1-0 din vestiare dacă ar fi fost plin acest stadion”, a spus Costache la Pro X.

Comenteaza