Valentin Negru: În momentul ăsta Rapid nu poate ataca promovarea în Liga I

Valentin Negru: În momentul ăsta Rapid nu poate ataca promovarea în Liga I
Mijlocaşul formaţiei Rapid, Valentin Negru, consideră că aşa cum s-a prezentat echipa sa la meciul amical cu FC Ştefăneşti nu poate emite pretenţii la promovarea în prima ligă, mai ales că în fiecare zi apar jucători care intenţionează să plece de la gruparea giuleşteană.

"Nu am sperat nicio clipă că se vor face 20 de echipe (n.r. - în Liga I). Noi sperăm să se regleze lucrurile, să mergem în Divizia B şi să facem o echipă. În momentul ăsta nu putem să atacăm promovarea. În momentul ăsta nu avem valoare să atacăm promovarea. Dacă vrei să ataci promovarea, trebuie să ai un lot bun, atmosferă bună la echipă şi, bineînţeles, bani. Patronii ne asigură că lucrurile o să intre în normal, acum aşteptăm. Normal înseamnă Divizia B, să fim înscrişi, fără nicio teamă de a fi excluşi şi de acolo şi, bineînţeles, salariile restante", a declarat Negru, la finalul partidei pierdute de Rapid cu 3-1 în faţa formaţiei de liga a III-a FC Ştefăneşti.

Mijlocaşul rapidist spune că va rămâne la echipă atâta timp cât va fi nevoie de el: "A fost un meci normal, asta e valoarea echipei. Cu siguranţă nu am fi făcut faţă în Liga I cu echipa care a fost azi pe teren. Gândiţi-vă că au plecat jucători, că pleacă în fiecare zi unul câte unul şi să vedem câţi mai rămânem. Pancu ştiu că a rămas, Emil Dică nu ştiu. O să rămân atât timp cât e nevoie de mine. În momentul în care nu o să mai fie nevoie, o să plec. În Divizia a 5-a nu cred că o să rămân, nu cred că au nevoie de mine acolo".

Portarul Dragoş Balauru nu regretă transferul la Rapid în ciuda greutăţilor cu care se confruntă echipa. "Noi ne aşteptam să fie din ce în ce mai bine, dar se pare că e din ce în ce mai greu. Nu mă aşteptam la asta, la mine asta a fost prima condiţie - să se schimbe conducerea. S-a schimbat, dar nu vedem nimic. Nu regret că am venit la Rapid şi nu voi regreta niciodată. Eu îmi doresc să rămân şi să fie bine, dar conducerea va avea ultimul cuvânt. Nu cred că aceasta este valoarea echipei, a fost un meci de pregătire. Încă nu ne-am obişnuit să jucăm la ora asta, dar trebuie. La Liga II, la ora 11.00 se joacă", a declarat Balauru.

Formaţia FC Rapid a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), de echipa de Liga a III-a FC Ştefăneşti, într-un meci amical. Golurile echipei din Ştefăneşti au fost marcate de Nicolae, Marinaş şi Dumitru. Pentru Rapid a înscris Martin.

FC Rapid va mai disputa un meci amical, sâmbătă, de la ora 10.30, cu echipa FC Voluntari.

 

Etichete
Comenteaza