Vali Gheorghe știe cum își poate învinge fosta echipă: "Au probleme în defensivă"

Vali Gheorghe știe cum își poate învinge fosta echipă: "Au probleme în defensivă"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jucătorul care s-a alăturat de curând "studenților" are șanse mari de a evolua împotriva formației de la care a sosit la Cluj-Napoca.

Chiar dacă adaptarea sa la Universitatea a fost pusă în pericol de o accidentare, Vali Gheorghe a revenit pe gazon la meciul cu Steaua. Chiar dacă recunoaște că nu e la capacitatea maximă, jucătorul de bandă sper să își învingă fosta echipă, FCSB, și a dezvăluit care sunt punctele slabe ale liderului din Superligă. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Încet încerc să îmi revin, clar nu sunt la 100%. Sper să revin la forma mea. Va fi un meci frumos, ne dorim să câștigăm cele trei puncte, sunt foarte importante pentru noi. Sperăm să ne întoarcem acasă victorioși.

Clar FCSB e echipa cea mai în formă la acest moment, au rezultate foarte bune, jucători de mare calitate. Au și probleme, în defensivă, am fost acolo și le știu. Trebuie să demonstrez la U Cluj, e un nou capitol pentru mine. Sper să avem rezultate aici, avem o echipă bună. Pe noi nu ne sperie forma lor, ne interesează să fim noi bine la ora jocului.

Dacă vom pune în practică tot ce ne zice antrenorul, am încredere că vom fi bine. Cred că are destulă experiență în pregătirea jocului, dar dacă mă va întreba ceva voi încerca să îi dau detalii", a spus jucătorul

Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB e programată luni, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu FCSB!

Comenteaza