Varga l-a reconfirmat pe Dan Petrescu, dar îi atrage din nou atenția: "Eu i-am adus ce a cerut el. N-a fost nimic gratis"

Varga l-a reconfirmat pe Dan Petrescu, dar îi atrage din nou atenția: "Eu i-am adus ce a cerut el. N-a fost nimic gratis"
| Foto: gsp.ro

Patronul formației din Gruia a contrazis afirmațiile tehnicianului, care a spus în repetate rânduri că echipa clujeană transferă doar jucători gratis.

Deși clubul a transmis un comunicat prin care l-a reconfirmat pe Dan Petrescu în funcția de antrenor principal, Nelu Varga nu a ezitat să îl înțepe din nou. Patronul "feroviarilor" a contrazis afirmațiile tehnicianului și a dezvăluit că niciun transfer din vară nu a fost gratis.

"N-are de ce să se supere, n-are de ce să plece. Este datoria lui, în fişa postului scrie că trebuie să explice conducerii de ce funcţionează prost echipa. E simplu! În vara asta am transferat de trei milioane de euro pentru el.

El spune că gratis. Păi, el şi-a ales jucătorii. Eu i-am adus ce a cerut el. Ce a ales el, eu aia am adus. Dacă a fost cu bani, cu bani, care a fost fără bani oricum au costat impresarii, a costat prima de instalare la jucători, deci n-a fost nimic gratis", a declarat Varga la Digisport.

Comenteaza