Varga, mesaj dur pentru Dan Petrescu: "Bate câmpii! Nici măcar salariul nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon"

Varga, mesaj dur pentru Dan Petrescu: "Bate câmpii! Nici măcar salariul nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Patronul formației din Gruia a reacționat în urma declarațiilor făcute de antrenor și a anunțat că nu se opune unei despărțiri de tehnician.

După ce înaintea meciului cu FC Argeș Dan Petrescu a anunțat că e dispus să plece de la CFR Cluj dacă cei din conducere nu îl susțin, Nelu Varga a reacționat. Patronul campioanei și-a exprimat dezamăgirea în legătură cu rezultatele obținute de "feroviari" și a anunțat că e dispus să renunțe la colaborarea cu Petrescu.

"Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid. Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele.

Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit!

Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum", a declarat Varga pentru Playsport.

Comenteaza