Varga și-a pierdut răbdarea. Mesaj pentru jucătorii și staff: "Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel, va fi revoluție"

Varga și-a pierdut răbdarea. Mesaj pentru jucătorii și staff: "Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel, va fi revoluție"
| Foto: captura video

Patronul clubului din Gruia le-a transmis un mesaj clar, atât fotbaliștilor, cât și antrenorului Andrea Mandorlini în legătură cu așteptările sale.

CFR Cluj a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie în Superligă, iar Nelu Varga și-a pierdut răbdarea. Patronul formației din Gruia e pregătit să facă o adevărată "revoluție" în pauza de iarnă în cazul în care seria negativă va continua.

Varga a transmis un mesaj clar, vizați fiind atât jucătorii, cât și antrenorul Andrea Mandorlini. Conducătorul clubului clujean așteaptă 4 victorii în cele 4 partide rămase până la finalul anului.

"Le transmit antrenorului Mandorlini și băieților că obiectivul este să câștige următoarele 4 meciuri. Nu egaluri, nu mai vorbesc de înfrângeri. Vreau 4 victorii în următoarele 4 meciuri. Le-am fixat un bonus consistent.

Dacă vor reuși să aducă 12 puncte, vor avea un bonus pe care să-l împartă de sărbători de 250.000 de euro, adică un sfert de milion de euro. Bani pe care îi vor împărți cu toții, jucători și staff, în cazul în care vom obține 12 puncte. În cazul în care nu vom obține aceste puncte și nu vom avea 4 victorii, va fi revoluție la CFR Cluj.

Ne vom despărți de mulți și aici includ jucători și staff tehnic. Includ pe absolut toată lumea. Vom face o analiză foarte rațională și foarte corectă, iar cei care ne-au nemulțumit vor pleca. Dacă nu obținem 4 victorii, vă garantez că în iarnă 6-7 fotbaliști vor pleca de la CFR Cluj.

Bineînțeles că mă întrebați și de Andrea Mandorlini. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovați pentru că suntem în situația asta. Abia după aceea antrenorul. Până la urmă un tehnician aduce fotbaliștii în fața porții, iar acolo intervine valoarea fiecăruia pe care, până la urmă, Andrea Mandorlini nu mai poate să o antreneze.

Repet, este un ultimatum pentru toată lumea. Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel, va fi revoluție la CFR Cluj și ne vom despărți de foarte, foarte, foarte multă lume. Nu discutăm în momentul de față, sub nicio formă, despre o despărțire de Andrea Mandorlini. Vom trage linie la iarnă", a declarat Varga pentru Fanatik.

Până la final de 2023, CFR Cluj se va duela cu Rapid (d) în Cupa României și FCSB (a), Sepsi OSK (d) și Universitatea Cluj (a) în Superligă.

Comenteaza