Variantă surpriză pentru banca tehnică a CFR-ului. Un fost internațional ar putea veni în Gruia

Variantă surpriză pentru banca tehnică a CFR-ului. Un fost internațional ar putea veni în Gruia
| Foto: realitatea.net

După ce negocierile cu Dan Petrescu au intrat în impas din cauza pretențiilor financiare ale tehnicianului, șefii campioanei s-au reorientat.

Deși era privit ca principalul favorit pentru a preluat banca CFR-ului, Dan Petrescu a cerut un salariu uriaș pentru nivelul Ligii 1, iar conducerea “feroviarilor” și-a îndreptat atenția spre un alt tehnician. Conform Digisport, CFR Cluj negociază cu Constantin Gâlcă, fostul internațional român. Antrenorul este în acest moment liber de contract, de mai bine de un an, după o experiență în Golf. Singura îngrijoarea a șefilor campioanei este faptul că Gâlcă s-ar putea să nu mai cunoască atât de bine jucătorii din Liga 1.

De-a lungul carierei de antrenor, fostul mijlocaș le-a pregătit pe Almeria B (Spania), România U17, FCSB, Espanyol (Spania), Al Taawon și Al Feiha (ambele Arabia Saudită).

Pe de altă parte, “feroviarii” au negociat și cu antrenorul celor de la FC Voluntari, Cristiano Bergodi. Italianul care a mai antrenat în Gruia a refuzat oferta, dar negocierile nu sunt închise definitiv.

Comenteaza