Vasile Miriuță: ”Dacă nu iau titlul cu CFR la anul, voi pleca”

Vasile Miriuță: ”Dacă nu iau titlul cu CFR la anul, voi pleca”
Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, anunță că va pleca de la formația din Gruia dacă nu va reuși să câștige titlul în următorul sezon.

Miriuță e însă optimist că echipa va ieși din insolvență și noul patron al clubului, Marian Băgăcean, va face investiții serioase din vară.

"Sunt sigur că vom ieși din insolvență. Dacă ieșim, nu-i nimeni nebun să bage atâtea milioane și să nu facă o echipă care să se bată la campionat. Sunt 100% sigur că noul patron va investi și ne vom lupta pentru acest obiectiv. Altfel nici eu nu-mi doresc să joc la anul pentru locurile 3-4. Dacă nu vom câștiga titlul, înseamnă că trebuie să plec și eu. Obiectivul meu la anul va fi campionatul, altfel îmi fac bagajele. Dar o să-l câștig", a spus Miriuță.

CFR Cluj mai are patru meciuri de disputat în acest sezon, cu Astra, Craiova, Dinamo și Viitorul. Următorul meci este programat sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 17:30, pe terenul campioanei Astra Giurgiu. Ardelenii ocupă locul 4 în play-off, cu 30 puncte și cu un golaveraj de 7-7.

Formația din Gruia nu a mai reușit să dea gol de trei meciuri. Astra este pe locul 6, ultimul din play-off, cu 4 puncte mai puțin decât clujenii. Etapa trecută, CFR a remizat acasă cu FCSB, scor 0-0, iar trupa lui Marius Șumudică a câștigat cu 3-1 deplasarea de la Craiova.

"Ne-am pregătit foarte bine, știm că ne așteaptă un meci foarte greu și ne dorim victoria. N-am marcat de trei jocuri, problema e să înscriem. Ocazii am avut la fiecare joc, sper ca la meciul de sâmbătă să fie mai atenți atacanții noștri și să o bage în poartă. Locul 2 nu e un obiectiv pentru noi, ne dorim o clasare cât mai sus. Mai avem patru jocuri, vom vedea câte puncte strângem și la final o să tragem linia", a adăugat Miriuță.

Pentru duelul cu giurgiuvenii vor fi indisponibili portarul Mihai Mincă și căpitanul Mario Camora. "Mișu e accidentat, din păcate. El n-a fost nici cu Steaua 100% apt. Camora are probleme cu pubalgia, nu va veni nici el, dar sunt sigur că cei care vor intra își vor face treaba foarte bine", a mai spus antrenorul.

CFR Cluj are un bilanț pozitiv cu Astra în campionat, reușind să câștige toate cele trei întâlniri de până acum. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17:30, și va fi televizată pe Dolce, Look și Digisport.

Comenteaza