Vasile Miriuţă: Jucăm bine. Totul e să marcăm

Vasile Miriuţă: Jucăm bine. Totul e să marcăm
Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, a vorbit despre evoluţia echipei sale în aceste prime trei etape ale campionatului, precum şi despre ce aşteptări are de la fotbaliştii antrenaţi de el.

Tehnicianul feroviarilor a lăudat atitudinea şi determinarea fotbaliştilor săi, considerând că doar golul este singura lipsă a echipei alb- vişinii. 

”Despre meciul cu Minsk nu mai vreau să discut pentru că a fost un meci în care trebuia să câştigăm. Cu Steaua n-a fost uşor de digerat această înfrângere, mai ales că n-am fost cu nimic mai prejos ca şi Steaua, mai ales a doua repriză în care am dominat clar în zece oameni şi am avut acele situaţii de a marca. Acum am mai mare încredere în ei după aceste meciuri pentru că sincer am văzut ce atitudine şi determinare au aceşti copii. N-am ce să le reproşez. Totul depinde de ultima pasă, de acea şansă. Trebuie să marcăm neapărat pentru că am avut 12 situaţii de a marca cu Pandurii, cu Minsk şi cu Steaua. N-am marcat din păcate. Totul e să marcăm", a spus Miriuţă.

În ceea ce priveşte întâlnirea contra celor de la Viitorul, Miriuţă a mărturisit că echipa sa merge să câştige acest meci, cu toate că un dezavantaj ar putea fi terenul artificial.

"Un meci greu cu o echipă tânără. Important e să avem aceeaşi atitudine şi determinare ca şi la celelalte jocuri. Dacă vom avea acest lucru şi cu puţin noroc vom învinge. Se poate să fie un dezavantaj pentru că una e terenul artificial şi alta e terenul normal cu iarbă. Mingea aleargă mai repede. Sper să nu fie o problemă. Mergem la victorie cu toate că ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu."

Antrenorul a vorbit despre plusurile echipei sale şi despre şansele la titlu din acest sezon.

"Psihic stăm bine. Ne-a lipsit norocul în aceste meciuri. În toate meciurile am dominat adversarul fizic. Am avut un program greu. E un început bun, patru puncte după trei jocuri. La noi important e grupul. Ne putem bate cu oricine din România, dar la ora actuală Steaua. Petrolul şi Astra sunt peste celelalte. Sper ca în două, trei săptămâni să joc cu Mirko în primul 11. Trebuie să facem tot posibilul să câştigăm aceste două jocuri cu Viitorul şi cu Gazul. Anul acesta nu ne putem bate la titlu, dar facem tot posibilul să ne batem acolo sus", a încheiat Miriuţă.

Partida FC Viitorul - CFR Cluj din cadrul etapei a patra a Ligii I la fotbal se va disputa pe data de 18 august 2014 cu începere de la ora 21.00.

 

Comenteaza