Vasile Miriuță: ”Mă bucur pentru Deac. Am spus încă din februarie că trebuie convocat”

Vasile Miriuță: ”Mă bucur pentru Deac. Am spus încă din februarie că trebuie convocat”
Fostul tehnician al CFR-ului, Vasile Miriuță, a salutat decizia lui Christoph Daum de a-l chema la Națională pe Ciprian Deac.

Mijlocașul de 31 ani nu a mai îmbrăcat tricoul primei reprezentative din 26 martie 2011, când România era învinsă cu 1-2 de Bosnia la Zenica, în preliminariile Euro 2012.

Următorul joc al "tricolorilor" este programat pe 1 septembrie, la București, contra Armeniei, urmând ca în 4 septembrie să întâlnească Muntenegru, la Podgorica. Ambele dueluri contează pentru calificarea la CM 2018.

"Mă bucur foarte mult pentru Cipri. Am spus încă din luna februarie că trebuie convocat. Faptul că a revenit e doar meritul lui. A jucat foarte bine pe poziția sa, l-am pus să joace în centru când antrenam la CFR. Sunt sigur că poate aduce un plus în jocul Naționalei", a spus antrenorul Chiajnei pentru ZIUA de CLUJ.

Vasile Miriuță a lucrat cu Deac la CFR în 2014, dar și în primăvara acestui an. A marcat 4 goluri în sezonul trecut, dintre care o dublă pe terenul lui CS Universitatea Craiova. Ciprian Deac a revenit la Cluj în ianuarie, după despărțirea de FC Tobol (Kazakhstan).

11 selecții are Ciprian Deac în Echipa Națională.

Comenteaza