Vasile Miriuță: "Nu vreau să comentez arbitrajul, pentru că la rece s-ar putea să spun ceva"

Vasile Miriuță:
Antrenorul echipei din Gruia și-a lăudat, însă, jucătorii pentru evoluția din partida cu CS Universitatea Craiova, pierdută de CFR cu 1-2.

"Nu vreau să comentez arbitrajul, pentru că la rece s-ar putea să spun ceva. Au fost momente când am dominat şi în 10. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu. Noi am jucat bine şi azi, mai ales în 10 oameni. Nu pot să spun că n-a mers echipa, dar am pierdut și trebuie să mergem înainte", a spus Miriuță, vineri seara, în ProSport.

Atacantul Billel Omrani a fost eliminat în minutul 61 după ce a primit două galbene într-un singur minut. Jucătorul franco-algerian a văzut roșu după ce l-a ironizat pe centralul Marcel Bîrsan pentru prima sancțiune arătată.

"Nu ştiu şi nici nu vreau să vorbesc despre asta. Îmi felicit jucătorii pentru că am jucat în inferioritate şi am dominat adversarul", a mai declarat antrenorul echipei din Gruia.

CFR Cluj se află pe locul 5 în acest moment, cu 30 puncte și un golaveraj de 33-18. Craiova a urcat pe 2, cu 36 puncte și un golaveraj de 28-21. Trupa lui Gigi Mulțescu s-a apropiat la un singur punct de liderul Steaua.

”S-au strâns şase luni de chin, trăiesc acelaşi lucru la fiecare meci. Am bătut toate recordurile de greşeli şi ratări. Am elaborat jocul, a fost la discreţia noastră, dar a trebuit să facem gafe şi să fie 1-1 în loc de 2-0, apoi am ratat 10 ocazii. Mă bucur, însă, că am obţinut trei puncte cu o echipă foarte agresivă, cu talie, periculoasă la faze fixe”, a afirmat tehnicianul formației din Bănie.

Etapa viitoare, CFR joacă în deplasare cu FC Voluntari, iar oltenii vor întâlni pe teren străin Concordia Chiajna.

Comenteaza