Vătăjelu mizează pe sprijinul fanilor în meciul cu Rapid: "Doar împreună putem să câștigăm"

Vătăjelu mizează pe sprijinul fanilor în meciul cu Rapid: "Doar împreună putem să câștigăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Chiar dacă Universitatea Cluj va juca pe teren propriu la Mediaș, fundașul speră ca suporterii să fie alături de echipă.

Debutant în jocul din prima etapă, contra celor de la Petrolul Ploiești, Bogdan Vătăjelu e pregătit de un nou meci tare. Deși recunoaște că echipa nu e încă închegată după mutările din vară, apărătorul crede că evoluțiile vor fi din ce în ce mai bune.

Deși nu a apucat încă să joace pe Cluj Arena în tricoul alb-negru, fundașul știe cât de importanți sunt fanii pentru "studenți" și speră la o susținere cât mai importantă la Mediaș. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Ca în orice altă etapă ne așteaptă un meci foarte greu. Sunt sigur că vom avea o partidă dificilă duminică. Suntem 5 jucători noi în primul 11 și cred că e o lipsă de omogenitate. Va mai dura puțin până când vom avea anumite conexiuni.

Poate peste o lună vom arăta mult mai bine din punct de vedere al relațiilor de joc. În meciurile cu echipele mai bine cotate nu e nevoie de un plus de motivație, sunt meciuri speciale și ne dorim să le câștigăm.

Eu nu am simțit încă atmosfera de pe Cluj Arena, dar colegii mi-au spus că e un mare minus pentru noi că nu vom juca acasă. Totuși, din ce am auzit și la Mediaș va fi lume, așteptăm să fie cât mai mulți și doar împreună putem să câștigăm. Fără suporteri e mult mai greu să câștigi un meci", a declarat fundașul.

Universitatea Cluj și Rapid se vor întâlni la Mediaș duminică, 23 iulie, de la 21:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Rapid!

Comenteaza