Vedeta CFR-ului a semnat cu o echipă din Turcia

Vedeta CFR-ului a semnat cu o echipă din Turcia
După transferurile lui Neagu, Hodgzai, Rus şi Peteleu, clubul din Gruia îşi vinde unul dintre cei mai importanţi jucători din ultimele două sezoane.

Mijlocaşul Davide Petrucci a semnat pe trei sezoane cu locul 13 din stagiunea precedentă a campionatului turc, Rizespor. Mutarea fotbalistului de 24 ani a fost comunicată, luni seara, pe pagina oficială de facebook a formaţiei clujene.

În schimbul transferului său, CFR Cluj va primi 450.000 de euro de la echipa turcă, anunţă transfermarkt.com.

Fostul decar al "feroviarilor" şi-a început cariera în 2002, la AS Roma. În 2009, a fost transferat de Manchester United, unde a lucrat sub comanda lui Sir Alex Ferguson. Petrucci nu a reuşit să prindă prima echipă a "diavolilor roşii" şi a evoluat, sub formă de împrumut, la Peterborough United, Royal Antwerp şi Acharlton Athletic.

El a venit la CFR în toamna lui 2014, din postura de jucător liber de contract.

În cele două sezoane petrecute în Gruia, Davide Petrucci a bifat 58 apariţii şi a înscris 7 goluri. În luna mai a acestui an, italianul a cucerit Cupa României cu CFR Cluj, după o finală câştigată în faţa celor de la Dinamo.

Ultimul meci jucat de Petrucci în tricoul "feroviarilor" a fost partida din deplasare, de sâmbătă, cu ACS Poli Timişoara. Meciul respectiv s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

În urmă cu o săptămână, mijlocaşul de 24 ani a realizat o dublă în victoria, 5-1, cu Astra Giurgiu.

Comenteaza