Veljovic: “Speram să rămân la CFR, dar la Târgu-Mureş am şansa să joc”

Veljovic: “Speram să rămân la CFR, dar la Târgu-Mureş am şansa să joc”
Rade Veljovic o ia din nou de la capăt la o nou-promovată, FCM Târgu-Mureş, după ce “feroviarii” au decis că nu au nevoie de el nici în acest sezon.
Atacantul sârb spune că este mulţumit de soluţia găsită, preferând să ajungă la o echipă care să îi ofere şansa să joace.

Întors la CFR după împrumutul de un sezon la Unirea Alba Iulia, Rade Veljovic spera să fie păstrat în lotul “feroviarilor” şi să joace în Liga Campionilor. Atacantul nu a primit însă nicio şansă din partea staffului tehnic şi a conducerii şi nu a făcut deplasarea nici în cantonamentul din Austria.

Preferând să joace la o echipă mai mică decât să îşi petreacă sezonul în tribună, Veljovic a fost împrumutat pentru un an la nou-promovata FCM Târgu-Mureş. “Sper că voi evolua în cât mai multe meciuri şi îi voi ajuta pe cei de la Târgu- Mureş să rămână în prima ligă. Speram să rămân la CFR în acest sezon, dar, la urma urmei, este important să joc. Pentru mine a fost mai bine să vin aici, unde am posibilitatea de a evolua meci de meci. Nu ştiu de ce nu am fost păstrat la CFR, asta trebuie să îl întrebaţi pe antrenor”, a spus Veljovic pentru ZIUA de CLUJ. El se antrenează pentru a ajunge la capacitatea optimă şi crede că în două săptămâni va fi pregătit să intre pe teren.

Deşi, sezonul trecut, Unirea Alba Iulia, echipa la care a fost împrumutat, a fost acuzată că a ajutat CFR-ul în lupta pentru titlu, tânărul jucător sârb nu se teme de discuţiile care ar putea apărea în jurul meciului direct dintre CFR Cluj şi Târgu-Mureş. “Nu am ajutat pe nimeni anul trecut. Ştiu că rivalele CFR-ului au insinuat tot felul de lucruri, dar nu au dreptate. Nu e nimic adevărat, mai ales că eu am înscris în meciul direct de la Cluj, iar la Alba Iulia a fost 1-1. Oricum, CFR este campioana României, indiferent ce ar spune alţii”, a conchis Veljovic, care le va ţine pumnii “feroviarilor” în Liga Campionilor. “Dacă voi avea timp, voi veni la Cluj să văd meciurile din Ligă”, a promis jucătorul.


Comenteaza