Veste bună pentru Daum. Deac a revenit la antrenamentele naționalei

Veste bună pentru Daum. Deac a revenit la antrenamentele naționalei
Ciprian Deac a revenit la antrenamentele ”tricolorilor”. În aceste condiții, mijlocașul CFR-ului ar putea intra pe teren la meciul cu Armenia, din preliminariile CM 2018.

Sosit în cantonamentul de la Mogoșoaia cu o contuzie severă la coapsa dreaptă, Deac a intrat pentru prima dată la joc. Fotbalistul clujean a fost supravegheat de staff-ul medical al Naționalei la antrenamentul de miercuri, anunță frf.ro.

Un alt jucător care a venit la lot cu probleme medicale, Eric Bicfalvi, s-a pregătit separat.

Ciprian Deac (31 ani) are 11 selecții în echipa națională. Ultima sa prezență sub "tricolor" a fost pe 26 martie 2011, într-o înfrângere cu Bosnia, scor 1-2, din preliminariile Euro 2012.

România - Armenia se joacă vineri, 1 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Pe 4 septembrie, la Podgorica, reprezentativa antrenată de Christoph Daum va întâlni selecționata din Muntenegru.

Naționala României ocupă locul 4 în Grupa E, cu 6 puncte, și este obligată să câștige următoarele două partide pentru a mai spera la baraj. Turneu final al Campionatului Mondial va avea loc în Rusia, în vara anului viitor.

Rezultatele înregistrate până acum de "tricolori" în actuala campanie:

România - Muntenegru 1-1
Armenia - România 0-5
Kazakhstan - România 0-0
România - Polonia 0-3
România - Danemarca 0-0
Polonia - România 3-1

Comenteaza