Veste bună pentru fanii Universității. Vor putea intra gratuit la returul cu Târgu Lăpuș

Veste bună pentru fanii Universității. Vor putea intra gratuit la returul cu Târgu Lăpuș
Suporterii Universității Cluj vor putea intra gratuit la returul cu Târgu Lăpuș, programat sâmbătă, 24 iunie, pe terenul maramureșenilor, în manșa secundă a barajului pentru promovarea în Liga a III-a.

Conducerea formației din Târgu Lăpuș a decis să permită accesul liber pe stadion. "Va fi o sărbătoare pentru public, pentru oraș, și din acest motiv am hotărât ca intrarea pe stadion să fie liberă. Vrem să reînviem pasiunea pentru fotbal în acest oraș, să ne bucurăm de fotbal cu toții, și clujenii, și lăpușenii", a declarat președintele maramureșenilor, Adrian Molnar, pentru ZIUA de CLUJ.

Stadionul din Târgu Lăpuș are o capacitate de 750 locuri pe scaune, plus alte 3000 în picioare. "Loc este. Avem tribuna, care va fi împărțită în două. Jumătate din ea va fi ocupată de suporterii noștri, iar cealaltă de galeria Universității", a spus oficialul Lăpușului.

În tur, "U" Cluj s-a impus cu 8-0 pe Cluj Arena. Golurile "studenților" au fost înscrise de Dorin Goga (44, 45, 85, 93), Brian Lemac (11, 33), Darius Hîmpea (33) și Rareș Takacs (77). La acest scor, elevii lui Marius Popescu se pot gândi deja la Liga a III-a.

Cu toate astea, echipa din Târgu Lăpuș își dorește să iasă cu fruntea sus din acest baraj.

"Ne așteptam să pierdem la o asemenea diferență. "U" e o echipă de liga a II-a în acest moment. Am întâlnit o echipă foarte bine pregătită. Dar sper ca în retur să facem un joc mai bun decât la Cluj. Să marcăm măcar un gol. Diferența dintre noi și ei este de la cer la pământ. Dar pentru noi e o performanță că am reușit să ajungem la baraj. Anul viitor o să ne întărim puțin, astfel încât să nu mai avem nicio emoție la baraj", a explicat Molnar.

"Mă interesează foarte mult victoria, să confirmăm acest an. Ne dorim să oferim un spectacol cât mai plăcut și să intrăm apoi într-o vacanță binemeritată", a afirmat antrenorul lui "U" Cluj, Marius Popescu.

Returul dintre Universitatea Cluj și Târgu Lăpuș va avea loc sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17:30, pe terenul maramureșenilor. Tot în aceeași zi, de la ora 14:00, fanii ”Șepcilor roșii” și-au dat întâlnire pe Platoul Sălii Sporturilor ”Horia Demian”, de unde vor porni spre Târgu Lăpuș.

”Deplasarea suporterilor se va face cu autocarele, iar transportul costă 25 de lei. Toți cei care vor să fie alături de Universitatea Cluj pe stadion sunt rugați să își rezerve locul în autocar la numărul de telefon 0757. 295.259”, anunță ”U” Cluj pe pagina oficială de facebook.

loading...
Comenteaza