Veste bună pentru suporterii CFR. Iuliu Mureșan: Într-o lună-două ieșim din insolvență

Veste bună pentru suporterii CFR. Iuliu Mureșan: Într-o lună-două ieșim din insolvență
Oficialul "feroviarilor" a clarificat și situația lui Cristi Bud, jucător care a fost căutat recent de Anorthosis Famagusta.


">

"Am speranța că vom ieși din insolvență într-o lună-două. Căutăm în continuare și investitori care să se implice la echipă, dar nu pot să dau mai multe detalii", a declarat Mureșan pentru ZIUA de CLUJ.

Președintele formației din Gruia a clarificat și situația lui Cristi Bud, jucător care a fost căutat recent de gruparea cipriotă Anorthosis.

"E adevărat că a fost căutat de această echipă, dar nu a venit nimeni de acolo ca să discute cu mine despre asta. A fost inițiativa unor impresari, care ademenesc jucătorii cu oferte neserioase și pe care noi nu le putem lua în considerare. Noi nu vom renunța la niciun jucător în această iarnă, dar nici transferuri nu vom mai face. Am testat ieri un mijlocaș moldovean (Ion Cărăușu - n.r.), în amicalul cu Apollon Limassol, dar nu ne-a convins", a explicat acesta.

CFR Cluj se află în aceste zile în Cipru, unde își desfășoară cantonamentul de iarnă. În primele trei amicale, ardelenii au învins FC Ufa (2-0/ Rusia), Mezőkövesd-Zsóry (4-1/ Ungaria) și Apollon Limassol (2-1/ Cipru).

Elevii lui Vasile Miriuță au încheiat prima parte a sezonului pe locul 6, cu 30 puncte. Formația din Gruia este calificată, de asemenea, în sferturile Cupei României, CFR eliminând CSM Râmnicu-Vâlcea (1-0) și CSM Politehnica Iași (2-0).

Primul meci oficial al "feroviarilor" din 2017 va avea loc pe 5 februarie, acasă, împotriva Stelei.

Etichete
Comenteaza