Veste bună pentru ”U”. Primul meci din barajul pentru liga a III-a se joacă la Cluj

Veste bună pentru ”U”. Primul meci din barajul pentru liga a III-a se joacă la Cluj
Universitatea Cluj va evolua pe propriul teren în prima manșă a barajului pentru promovarea în liga a III-a. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al FRF.

Partida tur era programată inițial în deplasare, pe 17 iunie, dar a fost mutată la Cluj pentru că "studenții" nu puteau juca pe Cluj Arena o săptămână mai târziu. Pe 25 iunie, la o zi după manșa retur, stadionul din Parcul Central găzduiește concertul lui Andrea Bocelli.

”Comitetul Executiv al FRF aprobă cu unanimitate de voturi hotărârea nr. 6 din 31 mai 2017 a Comitetului de Urgență cu mențiunea că jocul tur dintre reprezentantele județelor Cluj și Maramureș se va disputa la Cluj”, se arată într-un comunicat al federației.

Echipa lui Marius Popescu se va bate pentru promovarea în liga a treia cu învingătoarea dintre Avântul Bârsana și Lăpușul Târgu-Lăpuș. Ultimele două se vor întâlni sâmbătă, 10 iunie, la Baia Mare, în finala ligii a IV-a din Maramureș.

Până la baraj, "U" Cluj o va înfrunta pe Gloria Cătina în finala Cupei României pe județ. Meciul este programat vineri, de la ora 17:00, la Baza Sportivă Dan Anca, din cartierul Gheorgheni. "Alb-negrii" au terminat campionatul pe primul loc, cu 82 puncte, având 27 victorii și doar un singur egal. Elevii lui "Papi" au înscris 167 goluri și au primit doar 9.

Comenteaza