Vești bune pentru CFR Cluj. Fotbaliștii campioanei vor avea o motivație în plus în meciul cu Rennes

Vești bune pentru CFR Cluj. Fotbaliștii campioanei vor avea o motivație în plus în meciul cu Rennes
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorii formației din Gruia au primit o veste bună chiar înaintea celui de-al doilea meci împotriva francezilor, în Grupa E a Europa League.

După victoria din urmă cu două săptămâni, clujenii primesc vizita celor de la Rennes și speră la un nou succes în fața francezilor. Jucătorii lui Dan Petrescu au primit și o veste bună înaintea partidei din Europa League: UEFA urmează să vireze în conturile campioanei o sumă importantă de bani.

Este vorba despre bonusul pentru calificarea în grupele competiției, în valoare de 2,9 milioane de euro, dar și de alți 1,14 milioane, care reprezintă bonusul pentru victoriile cu Lazio și cu Rennes.

Astfel, jucătorii vor beneficia de primele pentru calificarea în grupele Europa League, dar și pentru cele două succese obținute în Grupa E. Un titular din această campanie europeană ar urma să încaseze 35.000 de euro, dintre care 25.000 pentru calificarea în grupe și câte 5.000 pentru victoriile cu Lazio și Rennes.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza