Vești bune pentru CFR Cluj. Partida cu Lazio de pe Olimpico s-ar putea disputa fără spectatori

Vești bune pentru CFR Cluj. Partida cu Lazio de pe Olimpico s-ar putea disputa fără spectatori
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii ar putea fi ajutați de Comisia de Disciplină UEFA, care a declanșat o procedură disciplinară împotriva formației din capitala Italiei.

Deși au trecut doar două etape din grupele Europa League, clujenii au primit vești bune în ceea ce privește ultimele partide. Campioana mai are două deplasări, la Rennes și la Roma, cea mai complicată fiind pe terenul lui Lazio. Totuși, UEFA le-ar putea da o mână de ajutor “feroviarilor”, după ce a declanșat o procedură disciplinară împotriva clubului din capitala Italiei.

La partida dintre Lazio și Rennes, din 3 octombrie, încheiată cu victoria elevilor lui Simone Inzaghi, mai mulți suporteri laziali au făcut salutul fascist. Italienii nu sunt la prima abatere, o tribună de pe Olimpico fiind închisă la meciul cu Rennes, din cauza fanilor care au făcut același gest și în sezonul trecut. Comisia de Disciplină UEFA va analiza cazul și ar putea dicta o sancțiune, care i-ar ajuta pe clujeni, două meciuri fără spectatori pentru Lazio.

Partida dintre Lazio și CFR Cluj, din penultima etapă a grupelor Europa League se va disputa în 28 noiembrie, de la ora 22:00.

Comenteaza