Vești bune pentru "ceferiști". Un jucător de bază de la Sevilla e dorit de campioana Europei

Vești bune pentru "ceferiști". Un jucător de bază de la Sevilla e dorit de campioana Europei
| Foto: facebook,.com/EuropaLeague

Unul dintrei cei mai importanți fotbaliști ai adversarei “feroviarilor” din șaisprezecimile Europa League e aproape de a semna cu Liverpool.

Campioana României ar putea primi vești bune înaintea duelului european împotriva Sevillei. Clujenii vor da peste una dintre cele mai puternice echipe din Spania, însă andaluzii ar putea suferit pierderi importante înaintea duelului cu “feroviarii”.

Atacantul israelian Munas Dabbur a plecat deja la Hoffenheim, iar fundașul Diego Carlos are o ofertă importantă. Stopperul brazilian este dorit de campioana Europei, Liverpool. Britanicii sunt dispuși să ofere peste 70 de milioane de euro pentru fotbalistul sosit la Sevilla la începutul sezonului, de la FC Nantes.

În vârstă de 26 de ani, Diego Carlos a impresionat în prima parte a sezonului prin evoluțiile sale, iar acum ar putea prinde transferul vieții. Brazilianul este cel mai valoros jucător din lotul Sevillei, la egalitate cu Ocampos și Kounde, toți fiind cotați la 25 de milioane de euro.

Dubla dintre CFR Cluj și Sevilla, din șaisprezecimile Europa League se va disputa în 20 și 27 februarie, prima manșă urmând să aibă loc în Gruia.

Comenteaza