Vești bune pentru echipa de Fed Cup. Italia nu se va putea pe cea mai bună jucătoare la Cluj

Vești bune pentru echipa de Fed Cup. Italia nu se va putea pe cea mai bună jucătoare la Cluj
| Foto: digisport.ro

Din echipa de Fed Cup a Italiei va absenta racheta numărul 1, Camila Giorgi, din cauza infectării cu COVID-19.

România a primit vești bune înaintea duelului cu Italie, din Billie Jean King Cup (Fed Cup), care se va disputa la Cluj. Camila Giorgi, cea mai bună jucătoare italiană, locul 80 WTA, nu va putea participa la duelul cu Halep&Co. Sportiva în vârstă de 29 de ani s-a infectat cu coronavirus la turneul de la Charleston și a fost plasată în izolare în SUA.

Îmi pare foarte rău că nu pot participa la meciul din România alături de coechipierele mele, îmi doream foarte mult să joc cu echipa naţională şi să-mi aduc contribuţia la echipă", a declarat Camila Giorgi, potrivit Digisport.

"Îmi pare rău pentru Camila, ştiu cât de mult îşi dorea această participare la play-off-ul împotriva României. Împreună cu restul echipei a fost indispensabilă în atingerea acestei etape importante. Pentru mine şi pentru întreaga echipă a fost un lovitură grea, vom încerca să câştigăm şi pentru ea.

Acum nu trebuie decât să-i dorim o recuperare rapidă. Şi eu sunt la Charleston, mă aşteptam să o văd pe Camila, dar a venit vestea proastă. Îmi pare foarte rău, dar important este că, în ciuda infectării, ea este bine. Ea va lipsi mult echipei", a spus căpitanul-nejucător al Italiei, Tathiana Garbin.

În ceea ce privește echipa României, căpitanul-jucător Monica Niculescu a anunțat jucătoarele pe care se va baza la meciul din play-off-ul Billie Jean King Cup.

Comenteaza