Vești bune pentru "feroviari". Farul a încheiat seria de șapte victorii consecutive a celor de la CS U Craiova

Vești bune pentru "feroviari". Farul a încheiat seria de șapte victorii consecutive a celor de la CS U Craiova
| Foto: prosport.ro

Farul Constanţa a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii 1. 

Adrian Petre (77) a marcat singurul gol al meciului, la prima sa atingere după intrarea pe teren, după o fază la care au mai colaborat doi jucători proaspăt introduşi de Gheorghe Hagi, Eduard Radaslavescu şi Ely Fernandes.

Meciul a avut două reprize complet opuse, Universitatea dominând-o pe prima, în care şi-a creat câteva ocazii bune, prin Jovan Markovic, în timp ce Farul a fost mai incisivă după pauză, ratând câteva situaţii clare înainte de a deschide scorul.

Universitatea a avut şansa egalării, însă portarul Marian Aioani s-a opus senzaţional reluării lui Andrei Ivan, cu călcâiul, din doar câţiva metri.

Radu Boboc a primit un tricou cu omagial înainte de partidă, pentru meciul său cu numărul 100 la echipa de la malul Mării.

Universitatea venea după cinci victorii consecutive în campionat şi şapte în toate competiţiile. Acesta este şi primul meci după seria de şapte în care craiovenii nu au marcat, însă rămân echipa cu cel mai bun atac din Liga I.

Comenteaza