Vești bune pentru “feroviari”. Un cvadruplu campion cu CFR Cluj revine în Gruia

Vești bune pentru “feroviari”. Un cvadruplu campion cu CFR Cluj revine în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul Marius Șumudică va beneficia începând cu următoarele zile de aportul unui fotbalist cu aproape 100 de meciuri în tricoul vișiniu.

Deși părea că lotul campioanei este definitivat, oficialii formației din Gruia sunt aproape de a realiza un nou transfer. După ce în a doua jumătate a sezonului trecut a evoluat sub formă de împrumut la CFR Cluj, Mihai Bordeianu este pe punctul de a reveni alături de “feroviari”.

Potrivit Fanatik, mijlocașul în vârstă de 29 de ani așteaptă din partea clubului de care aparține, Al Qadisiyah o hârtie care îl declară liber de contract, iar în zilele următoare va putea semna un nou angajament cu CFR Cluj.

Transferul lui Bordeianu s-a dovedit a fi unul extrem de profitabil pentru formația clujeană. “Feroviarii” au încasat 1,2 milioane de euro în toamna anului trecut în schimbul mijlocașului, care a jucat și în sezonul trecut în Gruia, iar acum va reveni definitive.

Mihai Bordeianu a sosit la CFR Cluj în ianuarie 2018, a jucat 98 de meciuri în tricoul vișiniu, reușind să marcheze de trei ori și să ofere cinci pase decisive. Alături de formația din Gruia, internaționalul român a cucerit patru titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României.

Comenteaza