Vești bune pentru jucătorii de la CFR Cluj. “Feroviarii” își vor primi salariile restante

Vești bune pentru jucătorii de la CFR Cluj. “Feroviarii” își vor primi salariile restante
Anul trecut "feroviarii" au fost eliminați din competiție de luxemburghezii de la Dudelange | Foto: facebook.com/cfr1907

Înainte de reunirea lotului pentru noul sezon, conducerea campioanei a achitat o parte din datoriile pe care le avea față de fotbaliști.

Deși au încheiat din nou Liga 1 cu un titlu de campioni, jucătorii CFR-ului suferă în continuare din cauza problemelor financiare. Fotbaliști au plecat neplătiți în vacanță, dar cu promisiunea că își vor primi salariile restante. Acum, conform Digisport, conducerea campioanei a reușit să achite o parte de restanțele pe care le avea față de fotbaliștii din Gruia. Astfel, formația pregătită de Dan Petrescu va pleca în cantonament cu salariile la zi, singura problemă fiind reprezentată de primele pentru performanța din stagiunea precedent, care nu au fost plătite încă.

CFR Cluj se va reuni pe 7 iunie și se va pregăti, pentru început, pe plan local. Apoi, clujenii vor pleca în cantonamentul din Austria, care se va desfășura între 11-30 iunie.

Comenteaza