Vești bune pentru Roger. Mijlocașul va primi o nouă șansă din partea lui Petrescu: “Dacă mă va mulțumi, va juca la CFR”

Vești bune pentru Roger. Mijlocașul va primi o nouă șansă din partea lui Petrescu: “Dacă mă va mulțumi, va juca la CFR”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Brazilianul sosit în pauza de iarnă de la UTA a jucat în doar două partide pentru “feroviari” și nu a reușit să îl impresioneze pe tehnician.

Deși clubului din Gruia a insistat pentru transferul lui Roger, mijlocașul în vârstă de 26 de ani nu a reușit să se impună în echipa lui Dan Petrescu. Totuși, antrenorul e pregătit să îi acorde o nouă șansă brazilianului, în perioada de pregătire din vară.

“Roger n-a făcut față, în opinia mea, la cerințele mele. Este un băiat foarte bun. La fel a fost și cu Boateng. A venit, nu m-a convins, nu știam ce să mă mai fac cu el, apoi, dintr-o dată, a devenit cel mai bun jucător al nostru, poate chiar al campionatului.

Acum, când începem pregătirea, Roger va veni cu noi. O să meargă în cantonament, cred, și dacă mă va mulțumi nu am cum să-l dau afară de pe listă. Dacă mă va mulțumi, va juca la CFR”, a spus tehnicianul pentru Digisport.

Brazilianul a evoluat în țara natală pentru Vila Nova, Botafogo, Goiania și Atletico Goianense, în Albania pentru Kukesi și Kastrioti, dar și în Letonia pentru Riga.

Comenteaza