Vești bune pentru “U” Cluj. Emil Boc: “Vom aloca bani importanți pentru echipă cât de repede”

Vești bune pentru “U” Cluj. Emil Boc: “Vom aloca bani importanți pentru echipă cât de repede”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Primarul a vorbit despre finanțarea clubului, dar și despre situația din campionat a formației pregătite de Erik Lincar.

Universitatea Cluj are parte de un început excelent de an, cu trei victorii fără gol primit și o calificare în play-off-ul ligii secunde. Emil Boc a dezvăluit că a urmărit evoluția “studenților”, i-a lăudat pe cei implicați și a anunțat că autoritățile locale urmează să aloce sume importante pentru clubul clujean.

“Universitatea Cluj este un brand sănătos, este sufletul orașului. “U” este în ADN-ul fiecărui clujean. Când construiești ceva sănătos ai rezultate. Este meritul lui Radu Constantea, este meritul orașului că susține financiar clubul. Vom aloca bani importanți pentru echipă cât de repede. Este și meritul echipei manageriale.

Eu nu am vorbit niciodată despre ce jucători trebuie să vină sau cine să intre în teren. Am lăsat profesioniștii să își facă treaba, să construiască ecosistemul de sport și să meargă mai departe. Am văzut meciul cu Hermannstadt și m-am bucurat de victorie.

Îmi place să mă uit la meciuri. M-am uitat și când am pierdut, mă enervez și îmi rod unghiile când văd că pierdem, dar respect jucătorii și performanța vine.

Petrolul e un competitor direct, însă înțeleg că au o situație financiară complicată. Așa este când construiești pe castele de nisip. Trebuie să ne facem noi treaba noastră, să promovăm, căci acolo este locul echipei, în Liga 1. Suntem alături de Universitatea Cluj din toate punctele de vedere”, a spus primarul la ZIUA Live.  

Comenteaza