Vești îngrijorătoare pentru "feroviari". Antrenorul lor este dorit pe banca unui club din Anglia

Vești îngrijorătoare pentru "feroviari". Antrenorul lor este dorit pe banca unui club din Anglia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia i-ar putea părăsi pe campioni pentru a reveni în fotbalul englez, în care s-a consacrat ca jucător.

Cele două titluri consecutive cu CFR Cluj și performanța europeană din acest sezon l-au propulsat pe Dan Petrescu din nou în atenția formațiilor din Occident. Miracolul reușit pe Celtic Park i-a convins pe șefii de la Huddersfield Town să îl includă pe lista cu posibili antrenori pe tehnicianul “feroviarilor”.

Formația recent retrogradată în Liga 2 engleză caută antrenor, după ce Jan Siewert a fost demis după startul slab de sezon.

Astfel, Dan Petrescu ar putea reveni în Anglia, locul unde a petrecut cea mai frumoasă parte a carierei de jucător la Sheffield Wednesday (1994-1996), Chelsea (1996-2000), Bradford (2000-2001) și Southampton (2001-2002).

De-a lungul carierei fostul fundaș dreapta le-a mai pregătit pe Sportul Studențesc, Rapid, Wisla Cracovia (Polonia), Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova (ambele Rusia), Al Arabi (Qatar), ASA Târgu- Mureș, Jiangsu Suning (China), Al Nasr (Emiratele Arabe Unite) și Guzihou Hengfeng (China).

Comenteaza