Vești proaste pentru CFR Cluj. Un campion european a semnat cu Adana Demirspor

Vești proaste pentru CFR Cluj. Un campion european a semnat cu Adana Demirspor
| Foto: facebook.com/AdsKulubu

Adversara "feroviarilor" din preliminariile UEFA Conference League a reușit o adevărată lovitură pe piața transferurilor.

Cu două săptămâni înaintea duelului cu CFR Cluj, din turul secund al competiției continentale, Adana Demirspor a obținut semnătura unui nume important din fotbalul mondial. Trupa din Superlig a ajuns la un acord cu Nani, pe care l-a și prezentat oficial.

Portughezul în vârstă de 36 de ani are un CV bogat și a jucat de-a lungul carierei pentru Manchester United, Sporting Lisabona, Valencia sau Lazio și a strâns 112 selecții pentru echipa națională a Portugaliei, alături de care a devenit campion european în 2016.

Chiar dacă în ultimii ani a trecut prin Statele Unite ale Americii și Australia, Nani rămâne un jucător periculos și cu siguranță le va pune probleme serioase "feroviarilor" în cele două manșe ale întâlnirii din UEFA Conference League.

Portughezul, care a semnat pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul, e crescut de Sporting Lisabona și a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Manchester United, Fenerbahce, Valencia, Lazio, Orlando City, Venezia și Melbourne Victory.

Pe lână titlul european cucerit alături de echipa națională, Nani mai are în palmares, printre altele, un trofeu al Ligii Campionilor, 4 titluri în Premier League și un Campionat Mondial al cluburilor.

Manșa tur a duelui dintre CFR Cluj și Adana Demirspor va fi găzduită de "feroviari", în 27 iulie, în timp ce returul va avea loc în Turcia în 3 august.

Comenteaza