Vești proaste pentru Florinel Mitrea. Fundașul va rata restul sezonului

Vești proaste pentru Florinel Mitrea. Fundașul va rata restul sezonului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Apărătorul lateral s-a accidentat în jocul împotriva Concordiei Chiajna și nu va mai putea evolua în actuala stagiune.

Florinel Mitrea, fundașul stânga al Universității Cluj va absenta după restul sezonului din cauza unei rupturi de ligamente, suferită în primul meci oficial al anului, contra Concordiei Chiajna. Fotbalistul care a bifat 16 partide în Liga a 2-a pentru echipa clujeană speră să se bucure de promovare alături de colegii săi, la finalul stagiunii.

“Mitrea a făcut un RMN și are ruptură de ligamente. Ne doare pentru că este un băiat extraordinar, care pune mult suflet. Pentru el s-a cam încheiat acest campionat.

Ne-a spus că pentru el Clujul înseamnă foarte mult și își dorește ca ceilalți jucători să îi aducă ceva ce el nu poate obține pe teren acum, tricoul de campion și medalia. Cred că acești jucători minunați îi vor aduce ce își dorește”, a dezvăluit Cristian Panduru.

“U” Cluj, în căutarea unui nou fundaș stânga

Accidentarea lui Mitrea pune probleme serioase staff-ului tehnic, care se poate baza doar pe Paul Pîrvulescu pentru postul de fundaș stânga. Astfel, clubul clujean a început deja căutările pentru un nou apărător lateral.

“Sunt discuții cu un jucător pentru acest post. Trebuie să mai aducem un fundaș stânga, avem nevoie și sper să reușim asta”, a explicat Panduru.

Comenteaza